Stick ut lokalt - Öka närvaron - Vinn över konkurenterna

Hej och tack för ditt mail

Snart kommer ni att ha full kontroll på er Google My Business

Just nu kan ni även få löpande optimering till specialpris! Läs mer nedan 👇

Google My Business

Att ha en välarbetad och korrekt ifylld profil på Google är A & O för att kunna få plats överhuvudtaget på listan. Men för att hamna på de viktiga översta 3 placeringarna så krävs det löpande uppdatering och optimering.
Just nu erbjuder vi löpande optimering av er Google My business för att långsiktigt driva upp er till just Topp – 3 på listan.

Erbjudande till nya kunder

Just nu erbjuder vi i samband med att Ni bokat registrering av er Google My Business en löpande optimering för endast 595kr/månaden eller 5 995kr/år

Frågan Ni ska ställa er är: 
Hur många nya kunder måste vi få för att täcka denna investering?

Topp - 3 listan

De tre översta placeringarna är de som syns absolut bäst, vilket leder till flest klick till hemsidan, telefonsamtal och vägbeskrivningar. Vilket i sin tur leder till fler kunder.

Löpande optimering

En löpande optimering av er profil säkerställer att allt görs för att Ni ska klättra på listan och hamna på topp – 3 plats i er bransch och på er ort. Vilket i sin tur leder till fler kunder.

När vi jobbar löpande med våra kunders Google My Business så följer vi noga Googles algoritm-förändring, vi håller koll på nya funktioner som tillkommer oregelbundet över året, vi svarar på recensioner osv. så att er profil alltid är up-to-date

Vi tillför s.k. citations löpande. Citations är diverse företagskataloger där vi lägger in er information för att stärka er närvaro på internet. Detta är mycket viktigt för att berätta för Google att informationen på er profil är korrekt och finns närvarande på flera ställen.

Optimera Google My Business

Ja tack, jag vill även boka optimering

Genom att boka optimering av er Google my Business i samband med att Ni låter oss verifiera er profil hos Google så säkerställer Ni att allt görs för att Ni ska få en så hög placering som möjligt.
Ni kan välja att betala 595kr/mån eller 5 995kr/år för optimeringen. Alternativt så kan Ni välja att baka ihop kostnaden för verifieringen med optimeringen. Då betalar Ni endast 745kr/månaden eller 7 495kr för ett helt år.

Välj nedan hur Ni vill dela upp betalningen

Vi svarar på alla recensioner

Vi justerar alltid efter nya krav och algoritmer

Vi geotaggar alla bilder

Vi ser till att era öppettider alltid stämmer

Vi älskar nöjda kunder

Vad säger våra kunder?

Kontakt

Vill ni bli vassare på google?

Skriv in din mailadress nedan så återkommer vi inom kort