Stick ut lokalt - Öka närvaron - Vinn över konkurenterna

Optimera Google My Business

En väloptimerad GMB ger er en bättre placering

Google My Business
Google My Business är en företagskatalog och på senare år har Google satsat massor på att utveckla systemet och gett den allt större utrymme i sökresultatet. Detta ger er en stor möjlighet att synas bättre. Och visst vore det dumt att inte utnyttja denna kraft för att få fler kunder?
För att lyckas bäst så är det placering på Topp – 3 som gäller. Låt oss hjälpa er att klättra i resultatlistan!

Optimera Google My Business

- om ni vil......

Se nedan hur ert företag presenteras Google när man söker på ert företag

 GOOGLE - SÖKNING DIREKT...

Sök på ditt företagsnamn i rutan nedan för att se hur Ni ser ut på GoogleSyns Ni på de 3 översta placeringarna? Grattis, då tar Ni del av över 70% av klicken. Är Ni inte nöjda med er Google My Business eller på vilken plats i listan Ni hamnar? 

Till höger ser du hur FRC media´s GMB ser ut, eller nedan om Ni läser detta på en mobil

Driver du ett lokalt företag? GMB är ett enkelt sätt att direkt öka synligheten och skapa fler kunder. Här läggs kontakt och adressuppgifter in. Söker man på mobilen så kan man ringa direkt från GMB. Vill Ni få besök? Genom mobilen så klickas Google Maps fram och vägbeskrivningar ges direkt i telefonen. 

Recensioner: Vad är bättre än att låta era kunder berätta hur de upplever er? Om Ni t.ex. finner denna informationen bra, så lämna gärna en recension på FRC media´s GMB 😊  Klicka på bilden så kommer Ni dit direkt och kan lämna en recension.

Topp - 3 listan

De tre översta placeringarna är de som syns absolut bäst, vilket leder till flest klick till hemsidan, telefonsamtal och vägbeskrivningar. Vilket i sin tur leder till fler kunder.

Löpande optimering

En löpande optimering av er profil säkerställer att allt görs för att Ni ska klättra på listan och hamna på topp – 3 plats i er bransch och på er ort. Vilket i sin tur leder till fler kunder.

När vi jobbar löpande med våra kunders Google My Business så följer vi noga Googles algoritm-förändring, vi håller koll på nya funktioner som tillkommer oregelbundet över året, vi svarar på recensioner osv. så att er profil alltid är up-to-date

Vi tillför s.k. citations löpande. Citations är diverse företagskataloger där vi lägger in er information för att stärka er närvaro på internet. Detta är mycket viktigt för att berätta för Google att informationen på er profil är korrekt och finns närvarande på flera ställen.

Vi svarar på alla recensioner

Vi justerar alltid efter nya krav och algoritmer

Vi geotaggar alla bilder

Vi ser till att era öppettider alltid stämmer

Ja tack, jag vill hamna högre upp på Google

Fyll i nedan formulär om Ni redan har en verifierad Google My Business men inte är nöjda med dess utseende eller placering. 
Välj nedan hur Ni vill dela upp betalningen

Vi älskar nöjda kunder

Vad säger våra kunder?

Kontakt

Vill ni bli vassare på google?

Skriv in din mailadress nedan så återkommer vi inom kort